Hoe ben je terechtgekomen in het Hof van Coolhem?
“Ik werk hier nu één jaar, van vlak voor de zomer van 2022. Daarvoor werkte ik de keuken en de zaal van een pizzeria. Maar ik mocht ook aan-huis-leveringen doen. Dat deed ik met de fiets. Ik vind het leuk om in de horeca te werken en ik ben blij dat ik hier de kans krijg om mijn ervaring verder te ontplooien.”
Hoe ziet jouw doorsnee werkdag er uit?
“Als ik aankom in het Eetcafé ga ik eerst boven mijn werkkledij aantrekken. Dat is een t-shirt of trui van het Hof van Coolhem en een schort als ik in de keuken moet werken. Ik kijk samen met Monika of er reservaties zijn en dan begin ik de zaal voor te bereiden. Als er klanten binnenkomen, dan zorg ik uiteraard eerst dat die het naar hun zin hebben en kunnen kiezen wat ze willen eten of drinken.”
“IK KREEG DE KANS OM OPEN TE BLOEIEN EN TE GROEIEN IN HET HOF VAN COOLHEM.”
Wat vind je hier het leukst?
“De bediening in de zaal vind ik het allerfijnst, met de mensen bezig zijn en hen laten genieten. Op zonnige dagen kan het hier wel heel erg druk zijn, maar als er genoeg mensen zijn in ons team is dat wel heel leuk. Monika heeft mij ook geleerd hoe ik pannenkoeken moet bakken!”
Hoe is de sfeer op de werkvloer?
“Heel tof, het zijn allemaal leuke mensen die goed kunnen werken. Ik vind het zelf ook heel leuk om dingen waar ik goed in ben aan iemand anders aan te leren.”
Wat is jouw persoonlijke eet-suggestie van de kaart?
“Dat is ongetwijfeld de Croque Zalm!”