Kom jij genieten van onze heerlijke brunch?
Ontdek al onze data!
Home
Het domein
Kalender
contact
Menu

Een verbindingsplek voor iedereen

De uitbating van het domein is in handen van NEKTARI vzw en zet in op gecombineerde en duurzame zorg- en werktrajecten in de regio.

Het Hof van Coolhem wordt een belevings- en ontmoetingsplaats met verschillende activiteiten en initiatieven in een toegankelijke, ongedwongen en natuurlijke sfeer steeds vertrekkende vanuit het respect voor elk individu.

Diversiteit is rijkdom

De zorg- en opleidingstrajecten in het Hof van Coolhem versterken de talenten van mensen in kwetsbare (arbeids)situaties

Via opleidingen, participatie en werkervaring in de keuken, feest- en vergaderzalen en op het domein, boosten we in een veilig kader persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Meer mogelijkheden en een ruimere horizon

De mogelijkheden om een actieve bijdrage te leveren aan het sociaal en economisch weefsel in onze regio breiden uit. Het resultaat van een mooi sociaal project waar werk en zorg organisch samensmelten.

De belevings- en ontmoetingsplaats in Puurs-Sint-Amands

NEKTARI vzw heeft in het domein Hof van Coolhem te Puurs-Sint-Amands de perfecte locatie gevonden om eten en drinken, feesten en vergaderen te combineren met een waaier aan outdoor-activiteiten en events voor klein en groot.

Het Eetcafé is een sociaal project rond werk en zorg waar mensen met kwetsbare (arbeids)situaties een veilig werkkader vinden.

De Tiendenschuur nodigt uit om je huwelijk, communie of ander familiefeest te vieren. Bedrijven vinden er de weg naar een inspirerende vergader- of teambuildingomgeving.

Het mooie parkbos met zijn verschillende tuinen biedt ruimte om te wandelen, sporten, fietsen, picknicken en spelen. 

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Bezoek ons

  • Maandag en dinsdag Gesloten
  • Woensdag tem zondag 9u00 - 19u00

    Keuken open van 9u30 tot 17u30

  • Open op feestdagen en tijdens schoolvakanties.

Coolhemstraat 64
2870 Puurs-Sint-Amands

Contacteer ons