Kom jij genieten van onze heerlijke brunch?
Ontdek al onze data!
Home
Het domein
Kalender
contact
Menu

Samen werken in een groene omgeving

Het Hof van Coolhem is het ideale toevluchtsoord om je met collega’s terug te trekken voor een andere beleving van vergaderen in een bosrijke omgeving.

Vul je zakelijke meeting aan met de vele troeven van ons domein. De extra dosis zuurstof voor je brein krijg je er gratis bij.

Vergaderen tussen de bomen

Vergader jij in de Cloosterstal?

In de Cloosterstal-vergaderruimte kunnen max. 30 personen aan tafels plaatsnemen. Door het zicht uit de grote raampartijen waan je je in de kruinen van de bomen. Perfect voor inspirerende overlegsessies of om met collega’s in alle rust te brainstormen over een volgend project.

Wil je graag ter plaatse ontbijten, tussendoor lunchen of de dag afsluiten met een diner? Geen probleem, je kan dit op voorhand reserveren.

Of verkies je de Tiendenschuur?

Onze ruime Tiendenschuur is de ideale locatie om te werken, te meeten of te presenteren voor grotere groepen. De ruimte is uitgerust met beamers, een groot presentatiescherm en uiteraard gratis wifi.

Op maat vergaderen

Op adem komen in het bos

Nood aan een pauze tussen de meetings door? Even van gedachte wisselen met je collega in een rustige omgeving? Strek de benen en adem diep in tijdens een wandelingetje door het parkbos…

Laat ons je wensen kennen

Zin om ter plaatse te ontbijten, tussendoor te lunchen of de dag af te sluiten met een diner? Wij bieden alle faciliteiten die je nodig hebt. Heb je speciale wensen of hulp nodig bij het uitwerken van een idee? Aarzel niet om ons hierover te contacteren. 

Kom je graag
genieten in de natuur?

Kom je graag in ons prachtig kader genieten van onze lekkere keuken, of feesten, of vergaderen? Reserveer dan hier jouw tafel of vraag meer info aan. We kijken uit naar je komst.

Wil je gewoon iets drinken of knabbelen? Daar hoef je niet voor te reserveren.

 

Met vragen, helpen we je graag verder op het nummer 0473/702610.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Bezoek ons

  • Maandag en dinsdag Gesloten
  • Woensdag tem zondag 9u00 - 19u00

    Keuken open van 9u30 tot 17u30

  • Open op feestdagen en tijdens schoolvakanties.

Coolhemstraat 64
2870 Puurs-Sint-Amands

Contacteer ons