Kom jij genieten van onze heerlijke brunch?
Ontdek al onze data!
Home
Het domein
Kalender
contact
Menu

Kom eten en drinken
met zicht op het bos

Temidden van het prachtige parkdomein kan je genieten van een hapje en een drankje in ons Eetcafé. Dit voormalige poortgebouw van de historische site is recent in een fris, nieuw jasje gestoken.

Schijnt de zon? Nestel je dan op ons gezellige terras en geniet van het zicht op de imposante verzameling rode beuken, kastanjes en andere inheemse reuzen. 

Ja kan bij ons ook bij ons terecht voor je businesslunch.

De samenwerking met lokale partners verkort de keten

Duurzaam, lokaal
en gezond

Onze keuken kiest bewust voor verse, lokale en ambachtelijke seizoensproducten: ijs van Lotte’s hoeve (Achterheide 13, Puurs-Sint-Amands), vers appelsap van onze eigen boomgaard (geperst door Velt vzw) en kraakvers brood van onze lokale warme bakker A&B. De samenwerking met lokale partners verkort de keten en garandeert een optimale kwaliteit.

Wij helpen mensen groeien

In het Eetcafé biedt NEKTARI een veilig werkkader aan mensen die te maken hebben met kwetsbare (arbeids)situaties. Ook de afdeling Zorg van NEKTARI zal hierin vanaf het voorjaar een grotere rol spelen en zal deze in de toekomst nog verder uitbouwen.

De geuren en kleuren
van Patty’s Kitchen

NEKTARI vond in de samenwerking met Patty’s Kitchen een partner die het sociale verhaal van het Hof van Coolhem kan versterken. Vanuit haar brede ervaring en creatieve inzichten in de horeca ondersteunt Patty de werking.

Tegelijk kunnen bedrijven en particulieren die gebruik maken van het Eetcafé, de Tiendenschuur, of de Coolstal, indien gewenst door Patty’s Kitchen verwend worden met haar smaakvolle en kleurrijke gerechten.

Zetten we voor
jou een tafel klaar?

Kom je graag in ons prachtig kader genieten van onze lekkere keuken? Reserveer dan hier jouw tafel. We kijken uit naar je komst.

Wil je gewoon iets drinken of knabbelen? Daar hoef je niet voor te reserveren.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Bezoek ons

  • Maandag en dinsdag Gesloten
  • Woensdag en donderdag 11u00 - 19u00
  • Vrijdag en zaterdag 11u00 - 21u00
  • Zondag 11u00 - 20u00

Coolhemstraat 64
2870 Puurs-Sint-Amands

Contacteer ons