Kom jij genieten van onze heerlijke brunch?
Ontdek al onze data!
Home
Het domein
Kalender
contact
Menu

Kom eten en drinken
met zicht op het bos

Temidden van het prachtige parkdomein kan je genieten van een hapje en een drankje in ons Eetcafé. Dit voormalige poortgebouw van de historische site is recent in een fris, nieuw jasje gestoken.

Schijnt de zon? Nestel je dan op ons gezellige terras en geniet van het zicht op de imposante verzameling rode beuken, kastanjes en andere inheemse reuzen. 

Je kan bij ons ook bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt of snelle businesslunch.

Hof van Coolhem Menu

De samenwerking met lokale partners verkort de keten

Duurzaam, lokaal
en gezond

Onze keuken kiest bewust voor verse, lokale en ambachtelijke seizoensproducten: ijs van Lotte’s hoeve (Achterheide 13, Puurs-Sint-Amands), vers appelsap van onze eigen boomgaard (geperst door Velt vzw) en kraakvers brood van onze lokale warme bakker A&B. De samenwerking met lokale partners verkort de keten en garandeert een optimale kwaliteit.

Wij helpen mensen groeien

In het Eetcafé biedt NEKTARI een veilig werkkader aan mensen die te maken hebben met kwetsbare (arbeids)situaties. Ook de afdeling Zorg van NEKTARI zal hierin vanaf het voorjaar een grotere rol spelen en zal deze in de toekomst nog verder uitbouwen.

eten en vergaderen in het hof van coolhem

De geuren en kleuren
van chef-kok Mieke

NEKTARI vond in de samenwerking met chefkok Mieke van Pellicom een partner die het sociale verhaal van het Hof van Coolhem kan versterken. Vanuit haar brede ervaring en creatieve inzichten in de horeca ondersteunt Mieke de werking.

Tegelijk kunnen bedrijven en particulieren die gebruik maken van het Eetcafé, de Tiendenschuur, of de Cloosterstal, indien gewenst door Mieke verwend worden met haar smaakvolle en kleurrijke gerechten.

Suggesties voor april

Deze maand brengt Mieke een verrassende twist aan klassieke favorieten, waarbij traditionele smaken samensmelten met eigentijdse creativiteit. Laat je verrassen door haar combinaties, waarbij bekende gerechten een frisse en onverwachte toets krijgen. Kom, ontdek en geniet!

Zetten we voor
jou een tafel klaar?

Kom je graag in ons prachtig kader genieten van onze lekkere keuken? Reserveer dan hier jouw tafel. We kijken uit naar je komst.

Wil je gewoon iets drinken of knabbelen? Daar hoef je niet voor te reserveren.

HOE RESERVEREN:

-Je kan ons best telefonisch bereiken via 0473 702610.

-Je kan ook het online formulier invullen. Opgelet, pas als je een bevestigingsmail van ons hebt terug ontvangen, is je reservatie definitief. Wil je binnen de 24u een plekje bemachtigen, dan kan dit enkel telefonisch op 0473 702610.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Bezoek ons

  • Maandag en dinsdag Gesloten
  • Woensdag tem zondag 9u00 - 19u00

    Keuken open van 9u30 tot 17u30

  • Open op feestdagen en tijdens schoolvakanties.

Coolhemstraat 64
2870 Puurs-Sint-Amands

Contacteer ons