Kom jij genieten van onze heerlijke brunch?
Ontdek al onze data!
Home
Het domein
Kalender
contact
Menu

Duvelroute

De Duvelroute (45 km) leidt fietsers langs interessante bezienswaardigheden en prachtige stukjes natuur van onze regio, aangevuld met weetjes over de brouwprocessen van Duvel Moortgat. Deze route heeft zijn startpunt in ons domein. Wij nodigen je graag uit om een Duvel te komen drinken op ons terras.

Aspergeroute

De Aspergeroute (39 km) toont waar het aspergeverhaal van onze streek ooit begon en hoe de traditie voortleeft. De ‘Asperges de Calfort’ golden als een ware delicatesse. Vandaag telt Scheldeland nog weinig professionele telers, maar de kwaliteit van het product blijft onovertroffen. 

Deze Aspergeroute heeft zijn startpunt in ons domein en voert je langs de mooiste parels van Puurs-Sint-Amands, Bornem en Londerzeel. 

Neem een rustpauze en houd halt in het mooie Eetcafé, of geniet van het mooie terras in de zon. Vanaf eind april wordt aan het Eetcafé ook een fietsherstelpunt voorzien.

Samenwerking

Dit project wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de Vriendenkring Hof van Coolhem en enkele fantastische partners, waaronder ons Eetcafé Hof van Coolhem, restaurant Eyckerhof, aspergebedrijf Amelinckx, de werkgroep Erfgoed Puurs-Sint-Amands en de samentuin Liezelevelt.

We kijken uit naar de onthulling van het Aspergepunt later dit jaar.

De belevings- en ontmoetingsplaats in Puurs-Sint-Amands

NEKTARI vzw heeft in het domein Hof van Coolhem te Puurs-Sint-Amands de perfecte locatie gevonden om eten en drinken, feesten en vergaderen te combineren met een waaier aan outdoor-activiteiten en events voor klein en groot.

Het Eetcafé is een sociaal project rond werk en zorg waar mensen met kwetsbare (arbeids)situaties een veilig werkkader vinden.

De Tiendenschuur nodigt uit om je huwelijk, communie of ander familiefeest te vieren. Bedrijven vinden er de weg naar een inspirerende vergader- of teambuildingomgeving.

Het mooie parkbos met zijn verschillende tuinen biedt ruimte om te wandelen, sporten, fietsen, picknicken en spelen. 

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Bezoek ons

  • Maandag en dinsdag Gesloten
  • Woensdag tem zondag 9u00 - 19u00

    Keuken open van 9u30 tot 17u30

  • Open op feestdagen en tijdens schoolvakanties.

Coolhemstraat 64
2870 Puurs-Sint-Amands

Contacteer ons