Ontdek alle partners die dit project vormgeven

monika

ecoso

Ecoso

Om de impact van sociale tewerkstellingsinitiatieven te vergroten, smolten in 2015 vzw’s De Kringwinkel Mechelen en Wrak samen tot maatwerkbedrijf Ecoso. In 2018 werden ook de werking en medewerkers van sociale werkplaats ‘t Atelier omarmd. Ecoso is vandaag een middelgrote sociale onderneming. Een 250-tal mensen doet hier jaarlijks werkervaring op binnen Maatwerk, Arbeidszorg of Lokale Diensteneconomie. Mechelen is de thuisbasis. Maar als spil voor lokaal ondernemen is Ecoso actief in 23 partner-gemeenten en steden: van Antwerpen tot Brussel, van Sint-Niklaas tot Leuven.

Neem een kijkje op Ecoso

 


test

Oevers

NEKTARI, Huize Eyckerheyde en Ecoso vallen onder de koepel Oevers vzw. Stuk voor stuk investeren wij in zorg en sociale tewerkstelling op mensenmaat. Oevers vzw organiseert het beste werk- en zorgaanbod in Rivierenland. Samen met overheden en bedrijven creëren we inclusieve werkplekken en staan we in voor passende zorg.

Neem een kijkje op Oevers

 


nektari

Nektari

Wat in 1969 begon als Beschutte Werkplaats Klein-Brabant is uitgegroeid tot NEKTARI. Dit is een socialprofit-organisatie die inzet op het zorg-en werkaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de reguliere arbeidsmarkt in regio Klein-Brabant Vaartland en omstreken.  NEKTARI strekt zich uit over drie locaties: zorgcampus Flegado, zorgcampus t’ Onzent en maatwerkbedrijf Flexpak. Flegado en t’Onzent bieden woonondersteuning, dag- en individuele ondersteuning.  Maar het zorgaanbod gaat verder dan dat, Het NEKTARI-zorgteam biedt ook individuele ondersteuning en begeleidt cliënten in arbeidsmatige activiteiten.

Neem een kijkje op Nektari

 


huize eyckerheyde

Huize Eyckerheyde

In 1984 richten Jef, Frieda, Firmin en Lydia Huize Eyckerheyde op. Het is een tweede huis voor kinderen met een meervoudige handicap. Hun expertise is het basaal begeleiden van bewoners. Met een rustig dagritme en de juiste dosis bravoure vinden ze samen een balans tussen kunnen en aankunnen.In het hart van Wintam steekt Huize Eyckerheyde elke dag de handen uit de mouwen, zodat elke bewoner de aangepaste zorg krijgt.  Ze hebben veel plaats in en rond Huize Eyckerheyde om op ontdekkingstocht te gaan.
Neem een kijkje op Huize Eyckerheyde

 

Jimmy krijgt de kans om zich te ontplooien bij het Hof van Coolhem. Lees het verhaal